Cautare

1001 de rezultate pentru "cosma petre" (2.85 secunde)
Cand va veni cineva cu bani, acel om trebuie sa-si aleaga oamenii potriviti", a declarat Florentin Petre pentru Orange Sport.
Petre Daea ar putea fi schimbat de la Ministerul Agriculturii, dupa gestionarea proasta a crizei fermierilor romani, potrivit surselor politice.
Elwira Petre este mama cu norma intreaga si mai mult de atat, spune ca este si foarte permisiva! Cum isi educa fetitele si cum le responsabilizeaza vedem intr-un interviu exclusiv.
Ministrul Petre Daea, discutii cu omologul ucrainean
"Nu ma lasati singur, ca sunt multe pusti, pe mine" este rugamintea pe care ministrul Petre Daea a transmis-o premierului Nicolae Ciuca in sedinta de Guvern.
Anuntul a fost facut de ministrul ministrul Agriculturii, Petre Daea, la Euronews. Ajutorul vine la pachet cu decizia de sistare, cel putin pana pe data de 5 iunie, a importurilor de cereale ucrainene catre cinci state, printre care si Romania.
Mai bine de doua decenii Moldovan a fost procuror la Zalau, in judetul Salaj, cu un scurt intermezzo, decembrie 1989-iunie 1990, cind a fost ministrul Tineretului si Sportului in guvernul provizoriu Petre Roman, functie in care a ajuns, se pare gratie profesorului Virgil Magureanu.
Monica Tudor a depus contestatie impotriva lui Adrian Nastase si Gheorghe Dinu, iar Elena Noghin i-a contestat pe trei dintre candidati, respectiv pe Traian Basescu, Adrian Nastase si Petre Roman.
Petre Roman, un alt candidat la Presedintie, sta si acum cu chirie, neavand o locuinta in proprietate. Doar sotia a mostenit o treime dintr-un apartament al parintilor.
Astfel, vor figura pe buletinele de vot Adrian Nastase, Traian Basescu, Corneliu Vadim Tudor, Gheorghe Dinu, Gigi Becali, Markó Béla, Marian Milut, Raj Tunaru, Petre Roman, Ovidiu Tudorici, Gheorghe Ciuhandu si Aurel Radulescu.
Daca se va intampla ca la alegerile locale si lumea iar va confunda partidul lui Petre Roman cu cel al lui Basescu si va vota din nou PD in loc de FDR?
Funar a sustinut ca, potrivit stenogramei sedintei, rezulta foarte clar ca pe parcursul lucrarilor nu a existat cvorum si a solicitat conducerii Senatului sa analizeze situatia si „sa dispuna, in consecinta, pentru respectarea legii“. (Narcisa Petre)
Senatorul Ion Iliescu si Petre Roman, presedintele partidului Forta Democrata, se vor intalni astazi la sediul FDR din Bucuresti pentru lansarea discutiilor consacrate relansarii stangii romanesti.
Semnata de senatorii Maria Petre, Dan Popa si de deputatii Roberta Anastase, Anca Boagiu si Ionela Bruchental, toti din PD, initiativa adoptata de Senat vizeaza "incurajarea natalitatii".
Cea mai ampla lucrare urmeaza sa fie realizata pe strada Petre Carpen, care va inghiti 3,5 miliarde de lei.
Gheorghe Moldoveanu (presedinte-din partea CN APMC), Stelian Nicolae Fronescu si Mugur Florin Voinescu (din partea Primariei Constanta-nou intrati in C.A.), Liviu Dan Bleau (din partea Consiliului Judetean-nou intrat in C.A.), Cornel Dumitru (din partea MFP), Ion Jercan (din partea MTCT), Silvia Popeanga (din partea MTCT), Dan Banciu (din partea MTCT), Ion Selaru (din partea MTCT), Eugen Marius Oprean (din partea Asociatiei Patronale din Romania) si Petre Costel (presedintele sindicatelor de pe platforma portuara).
Liderul Fortei Democrate, Petre Roman, a declarat ca in acest moment credibilitatea PSD ca partid de stanga este "daramata de multa vreme si imposibil de reconstruit".
Petre Roman, fost sef pe linie de partid si Guvern al lui Traian Basescu, crede ca acesta este in stare sa se adapteze statutului de presedinte al Romaniei si ca poate provoca schimbarea pe care a promis-o.
In acelasi timp, pesedistii craioveni Octavian Podeanu si Petre Gongu au parasit partidul, primul alegand PD, iar al doilea PRM.
Inflatie de candidati la Bacau si la Buzau Trei liberali, Ioan Chiriac, Gabriel Berca si Adrian Iordache, doi democrati, Vasile Nistor si Constantin Avram, si un umanist, Petre Enasoaie, se afla, in prezent, in cursa pentru postul de prefect al judetului Bacau.
google-analytics.com